Beoordelingen van Turquoise Meating Amsterdam

Recente recensies van Turquoise Meating Amsterdam

5 sterren na 107 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goed! Niet lang hoeven wachten, bezorging super aardig en een lekker toetje van t huis! Heel lief. Blijf vaste klant.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb maar 1 woord nodig: Fantastisch!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een deel van de bestelling was niet leverbaar, heel elegant en vriendelijk opgelost. Uiterst vriendelijke bezorging!!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker en altijd meer dan genoeg. Had voor mijn zoon vinger kebab besteld, maar helaas waren dit geen kebab vingers maar super spicy hamburgers waardoor hij er niet van kon eten. Dat was erg jammer!! Bij eerdere bestelling wel kebab vingers gehad die ligt gekruid waren en geschikt voor kinderen die niet van spicy houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

weer heerlijk gegeten en altijd snelle, vriendelijke service !

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een dorade vis besteld, was heerlijk! Bezorging was snel zoals altijd.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten , vooral de pide's zijn ons favoriet !

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wooow wat hebben wij heerlijk gegeten!! Mixed grill met lekker veel vlees van de houtskool grill en ik had Manti, deegkussentjes net gehakt in een pittige tomatensaus met dikke yoghurt, goddelijk! Zodra het weer kan gaan we hier als eerste uiteten met vrienden.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top, zoals altijd!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer helemaal top! Netjes op de aangegeven tijd bezorgd. Eten was heerlijk warm en vers! Heerlijk mals en gegrild vlees, lekker knapperige, verse groente en heerljjk romige rijst. En dan heb ik nog niks gezegd over mijn pasta/gehakt voorgerecht...

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers eten. Snelle bezorging

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Alleen jammer dat de lever veel te hard gebakken was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was de Kofte een beetje droog en hard maar dat is ook meteen de enige opmerking want de rest was zoals lijd prima. Volgende keer bestel ik Adana want die was erg sappig en lekker. Kan gebeuren.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, veel, vlees was mals en niet koud

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goud.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele gezellige service, gastvrij en heerlijk eten!!! Kwaliteit... :-)

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten leken erg op elkaar

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk!! Vriendelijke bezorgers, 5 sterren dubbel & dwars waard! Tot snel weer

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het eten werd op tijd bezorgd en was nog warm, en het was vooral heel veel en allemaal even lekker. We hadden de mixed grill (specialiteit van de chef) voor 2 personen en er zat heerlijk vlees, maar ook groenten, aardappelen en salade bij. Doet niet onder voor uit eten :). Aanrader!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was taai..ik was verdrietig....

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten hele lekkere dingen tussen maar ook een paar voorgerechten die we links hebben laten lichten. Levering was ook 15 min. later dan aangegeven.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was héérlijk. We hadden een dingen hetzelfde besteld, zonder dat we dat wisten. Ik zou het fijn vinden als jullie een samengestelde maaltijd hadden voor 4 personen of 6 personen.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed! Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. (Alleen zat er weer geen brood bij helaas). Verder echt super lekker eten we bestellen hier heel graag

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees top, voorgerechten vers echter de patat was koud en niet doorbakken + een voorgerecht was koud (de gehaktballetjes). Dat zijn we niet gewend, dus dit kan beter!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd genieten!! Alles is lekker vers en super van smaak. Wij genieten volop van de verschillende gerechten die wij nemen.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg matig. Vlees was okay maar lauw. De groenten gegrild maar zonder kruiden en zelfs geen zout. De salade bestond uit paar blaadjes sla en een halve ui, verder niks. Geen tomaatjes, geen dressing, niks. De knoflooksaus was niet homemade maar zat in een zakje. Prijs-kwaliteit vind ik een onvlodoende.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker en voor herhaling vatbaar

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Keurig bezorgd en verpakt! Zeker een aanrader

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food as always. By far the best restaurant in all of Noord.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er super snel en net als altijd smaakten het geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed en lekker. bezorger was erg netjes en leverde snel. complimenten aan Mikail

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond et lekker alleen et verschil tussen de chef special voor 2 en 3 personen is wat minder in verhouding

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de kindermenu’s ontbrak de groente. Dit was eerdere keren ook het geval. Jammer aangezien mijn kinderen wel graag groente eten 😉

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees geweldig zoals altijd! Wij misten alleen het brood en gratis dessert zoals we normaal altijd krijgen ☺️ Maar verder echt zo heerlijk!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, thx

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 4 koude en 3 warme Mezze besteld, al met al viel het een beetje tegen. We woonde vroeger vlakbij Orontes en hoopte dat Turquoise Meating een goede vervanger zou zijn, maar helaas. Cacik: Bijna alleen yoghurt, te weinig komkommer, munt en knoflook. Antep ezmesi: Lekker. Humus: Saai, verder ok. Şakşuka: Erg lekker. Sigara böreği: Ok, kan beter. (Vanwege bezorging misschien minder krokant dan normaal?) Spinazie met yoghurt: Viel erg tegen, vooral spinazie met yoghurt en te weinig andere ingrediënten. Had niet het idee dat er knoflook in zat. Manti: Veel te veel yoghurt erbij. Vulling was bijna niet te proeven, leek op pasta met yoghurt. Het brood wat we erbij kregen was goed en lekker. Ik raad Turquoise Meating aan om iemand naar Orontes te sturen en daar in ieder geval Cacik, humus, ispanak en sigara börek te proeven.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, rijst was lekker, niet te droog zoals je vaak meemaakt. Bezorging was sneller dan verwacht.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn zoon vond het heeeeeeeeeel lekker

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was goed. Het was alleen veel te veel voor twee personen. We gooien liever geen eten weg. Maar het was erg lekker. Fijn dat er ook groente bij was. Voor herhaling vatbaar.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect zoals altijd *****

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en genoeg. Alleen de mercimek soep was te waterig en smaakte naar kerrie ipv linzen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk. Maar bestel pas wanneer je echt wilt gaan eten. Want het eten komt sneller dan je denkt.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Wel was bezorging 20 min te vroeg, waardoor gezinsleden nog niet allemaal thuis waren. Ook liep er veel vocht uit de schaal zodat onderkant vd doos erg nat was en vocht eruit liep.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal komen we eten maar nu lukt dat even niet .mijn moeder van 76 woont alleen en mag niet buiten maar vertelde mij dat ze graag Turks wou eten ik bestellen voor mams woont op 11 hoog eten werd keurig boven aan de deur gebracht bezorger zette het eten neer belde aan en nam afstand perfect mams super blij en ik ook dezelfde service aan huis als in het restaurant perfect vrienden ga vooral zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, de mezze zelfs fantastisch!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk warm gerserveerde maaltijd met extra toetje

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, als ik bij dit restaurant bestel !! Ik was ook erg blij met het nagerecht. Dankjewel daarvoor. Mijn favoriete restaurant . Altijd lekker, warm en snel.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak, super vers en hele lieve bezorgers. Mijn lievelings bestel restaurant van amsterdam!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier vaker en consequent lekker eten van hoogwaardige kwaliteit! Uniek in Amsterdam noord en echt een aanrader! Alleen jammer dat er op de website 10% korting wordt beloofd maar uiteindelijk nergens verrekend wordt 😉

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en altijd op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en veel!

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben vegetariër en dit restaurant heeft genoeg keus, daarnaast vind ik het een van de beste restaurants om online te bestellen, omdat de bestelde gerechten altijd vers en heel smakelijk zijn, met flinke porties voor één persoon De bezorging is snel en correct.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favo restaurant 😍😍😍

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en op tijd bezorgd. Aanrader!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en altijd snelle levering, ik bestel hier regelmatig!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd & smakelijk zoals altijd!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Turks eten! Wij bestellen hier regelmatig, het bevalt erg goed :)

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. Een aanrader.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topppp

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorging en altijd warm!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorig keer 1e keer besteld was geweldig. Nu gamba’s pil pil, olie koud, garnalen warm, brood oud, echt oud. Carpaccio niks aan te verpesten goed, dreef alleen naar mijn smaak te veel in olie.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam te laat het bestelde eten was daardoor niet warm moesten alles in de magnetron warm maken jammet

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was hartstikke lekker en heel snel bezorgd, maar er zat helaas een stukje blauw plastic in 1 van de gerechtjes, dat was jammer...

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste van Noord

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always delicious!

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd genieten, top service!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende humus!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker! de cd's van de bezorgers zijn in de tas gevallen, dus deze komen we binnenkort even afgeven als we er langs rijden:)

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruim voldoende. Bezorging was vriendelijk en op tijd.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Restaurant heerlijk, maar bezorging eten was nog net niet koud en vlees helemaal doorgebakken en droog heel jammer

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ondanks de nalevering van een gerecht.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben diverse hoofdgerechten en salades besteld. Alles was heerlijk en goed warm en op tijd geleverd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd weer en sneller bezorgt dan stond aangegeven!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegetarische stoofschotel en de lamskoteletjes waren beiden heerlijk! Bezorging was snel, en het eten warm. Niks op aan te merken. Volgende keer zeker weer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit eten was zo ongelooflijk lekker, echt super blij dit restaurant ontdekt te hebben!!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten!! Top tent!! Top service!! Ik ben al maanden vaste klant Groet, Kampervenuspad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie eten is echt super!!! Maar de laatste 2 keer meerdere schotels besteld maar 1 saus?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de smaak was goed,maar i.p.v. lamsvlees was het rundvlees, het was niet gaar, moeilijk te verteren